Scroll Top
SEO Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

SEO: Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Χτίστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με μια αξιόπιστη εταιρεία SEO. 

Με όλη αυτή τη συζήτηση που γίνεται για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), τα τελευταία χρόνια, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε σε καλό, χωρίς να μπλοκαριστείτε και να χάσετε τη μεγάλη εικόνα. 

Στην  Force Web είμαστε σε θέση να προσφέρουμε λύσεις υψηλού επιπέδου στην βελτιστοποίηση SEO για την επιχείρησή σας. 

Με εμπειρία που ξεπερνάει τα 10 χρόνια και έχοντας στον κατάλογο πελατών μας κάποιες πολύ ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την άνοδο της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της Google.

Πως να εμφανίζομαι πρώτος στο Google;

Στην ερώτηση αυτή που απασχολεί πλέον τους πάντες, η Force Web έχει αναπτύξει μέσα στα χρόνια τη δική της επιτυχημένη μεθοδολογία.

Κατανόηση

Ξεκινάμε με ένα βήμα στο οποίο αφιερώνουμε χρόνο για να ερευνήσουμε και να αξιολογήσουμε το πού βρίσκεται η επιχείρησή σας αυτήν τη στιγμή. Μόλις κατανοήσουμε πλήρως το αντικείμενο και το όραμα της εταιρείας, στρέφουμε την προσοχή μας στο δημογραφικό στόχο σας. Η πρόκλησή μας είναι να ανακαλύψουμε τι αναζητούν οι καταναλωτές σας στο Διαδίκτυο και με ποιον τρόπο. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ανταγωνισμού

Το πρώτο βήμα για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος είναι να προσδιορίσετε τον ανταγωνισμό σας και να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Η κατανόηση του ανταγωνισμού είναι ζωτικής σημασίας,
γι’ αυτό απαιτεί συνεχή ανάλυση. 

Από τους ανταγωνιστές μπορείτε να μάθετε βέλτιστες πρακτικές, αλλά μπορείτε επίσης να μάθετε να αποφεύγετε και τα λάθη που κάνουν. Η ομάδα μας θα εντοπίσει και θα μελετήσει τη στρατηγική SEO που ακολουθούν οι ανταγωνιστές σας. Θα αναλύσει τις μεθόδους και τη στόχευση που πραγματοποιούν και θα την κερδίσει. 

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Στη συνέχεια θα διεξάγουμε έρευνα με λέξεις-κλειδιά με βάση τις ανάγκες σας ως επιχείρηση. Οι λέξεις-κλειδιά θα χωριστούν σε τρεις βασικούς τύπους:

 1. Focus Keyword: η βασική λέξη-κλειδί που επιλέγεται για κάθε σελίδα.
 2. Main Keywords: το σύνολο των λέξεων-κλειδιών που θα εμφανίζονται στο μεγαλύτερο μέρος της περιγραφής και εντός του περιεχομένου.
 3. Long Tail Keywords: αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά που θα εμφανίζονται μόνο στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

ON PAGE SEO

Αυτή είναι η πρακτική της βελτιστοποίησης μεμονωμένων ιστοσελίδων με σκοπό την υψηλότερη κατάταξη και την απόκτηση μεγαλύτερης επισκεψιμότητας.

Μόλις ολοκληρωθεί, θα επανεκτιμούμε το SEO σας στη σελίδα κάθε μήνα και θα επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που εντοπίστηκαν στους ελέγχους, έτσι ώστε η βελτιστοποίησή σας να είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες αλλαγές αλγορίθμων της Google.

OFF PAGE SEO

Αυτό αναφέρεται σε τεχνικές βελτιστοποίησης που εμφανίζονται έξω από τον ιστότοπό σας και αποτελεί μέρος της στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ SEO στο σύνολό της. Σε αυτήν τη διαδικασία, η ομάδα μας θα ερευνήσει λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν καλύτερα στις υπηρεσίες σας και θα παράγει περιεχόμενο με αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Αυτό το περιεχόμενο θα έχει συνδέσμους που κατευθύνουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Πλήρης τεχνικός έλεγχος (SEO AUDIT)

Οι SEO experts της ομάδας μας, θα καθορίσουν όλες τις τεχνικές πτυχές σχετικά με τον ιστότοπό σας ώστε να συμμορφώνονται με όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Οι έλεγχοι θα μας αποκαλύψουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως διπλό περιεχόμενο, σφάλματα ανίχνευσης και άλλα.

Ως μέρος του πακέτου βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης:

 • Διασφαλίζουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι φιλικός προς κινητά και προσβάσιμος σε όλες τις μορφές επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, tablet και smartphone. 
 • Βελτιώνουμε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου με την εκκαθάριση τυχόν ζητημάτων JavaScript και CSS. 
 • Διορθώνουμε τυχόν πιθανούς συνδέσμους που έχουν σπάσει – ή συνδέσμους που επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή σας στις μηχανές αναζήτησης. Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορούν να απορριφθούν ή να αποσυνδεθούν από τον ιστότοπό σας.

Συμπερασματικά:

Από την επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών για την κατάταξη της επιχείρησής σας στην κορυφή, έως την ανάπτυξη περιεχομένου το οποίο θα μετατρέψει δυνητικούς πελάτες, η Force Web συνεργάζεται με εταιρείες όπως η δική σας για την ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών SEO. 

Αυτή η περιεκτική προσέγγιση διασφαλίζει ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εγγυάται ότι θα λαμβάνετε τον υψηλότερο δυνατό αριθμό στοχευμένων επισκεπτών.

Ως κορυφαία εταιρεία SEO, σας δίνουμε την εξατομικευμένη προσοχή που χρειάζεστε. 

Όταν είστε έτοιμοι να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα λαμβάνει το κομμάτι που της αξίζει στο internet, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6941.538.037 ή στείλτε μας ένα email στο info@forceweb.gr.

 

Όλες οι υπηρεσίες μας σχετικά με τις ιστοσελίδες επιγραμματικά:

 • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας
 • Σχεδίαση και κατασκευή eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα)
 • Εργασίες εξειδικευμένου SEO (Search Engine Optimization)
 • Κατοχύρωση ονομάτων χώρου (domain names)
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)
 • Εγκατάσταση SSL πιστοποιητικών
 • Διαφήμιση στη Google με Google Adwords
 • Διαφήμιση και διαχείριση Social Media
 • Παρακολούθηση και Ανάλυση στατιστικών με κώδικα Google Analytics
 • Email Marketing – Δημιουργία και αποστολή Newsletters

Στείλτε μας email στο info@forceweb.gr για να κάνουμε ένα δωρεάν ραντεβού, να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε την πρότασή μας

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.