Scroll Top
Κατασκευή ιστοσελίδας - Force Web

Κατασκευή ιστοσελίδας

Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και πρακτική ιστοσελίδα, που θα εκτοξεύσει την επιχείρησή σας!
Στη Force Web, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και eshop που πάνε στην κορυφή!

Δείτε παρακάτω τη συνταγή της επιτυχίας μας.

Κατασκευή ιστοσελίδας (Web Design – Web Development)

Αρχικά θα κάνουμε μια συνάντηση, όπου θα μας βοηθήσετε να κάνουμε σαφείς τους στόχους της εταιρείας σας και το όραμά σας για αυτήν. Είναι για εμάς απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. 

Στη Force Web, η κατασκευή ιστοσελίδας δεν περιορίζεται στην όμορφη εμφάνιση. Αντιθέτως σχεδιάζουμε και δημιουργούμε πρακτικές, χρήσιμες για εσάς και τους πελάτες σας ιστοσελίδες. Οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στο επιχειρηματικό σας όραμα.

Πέρα από αυτό, λειτουργούμε πάντοτε με βάση τα διεθνή standards του internet. Ο κώδικάς μας είναι σαφής και καθαρός, ώστε να έχετε μια ιστοσελίδα ανθεκτική στο χρόνο και εύκολα προσαρμόσιμη σε μελλοντικές αλλαγές.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη κατά την κατασκευή ιστοσελίδας. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες σας θα έχουν μία ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγηση τους σε αυτήν. Επίσης εξασφαλίζει την παραμονή τους για περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα.

Αυτό είναι καλό για 2 λόγους:

 • Ο πρώτος λόγος είναι ότι παραμένοντας κάποιος περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα σας, είναι πιο πιθανό να αγοράσει από εσάς. Αν το site σας είναι αργό, θα βαρεθεί να περιμένει και θα φύγει.
  Υπάρχουν εκεί έξω πολλά άλλα μέρη για να βρει αυτό που ψάχνει.
  Ο κόσμος του internet είναι γρήγορος!
 • Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πλέον η Google έχει κάνει γνωστό ότι επιβραβεύει με καλύτερες θέσεις στην κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης, τις ιστοσελίδες στις οποίες οι χρήστες τείνουν να περνάνε περισσότερο χρόνο. Με λίγα λόγια η Google σε πάει ψηλότερα, αν η σελίδα σου είναι γρήγορη. Είναι τόσο απλό!

Responsive (Προσαρμόσιμη κατασκευή ιστοσελίδας)

Ένα πολύ μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν πλέον το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας οφείλει λοιπόν να εμφανίζεται εξίσου όμορφη αλλά και πρακτική σε όλες τις οθόνες και σε όλους τους τύπους συσκευών: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop, desktop.
Έτσι θα είστε σίγουροι ότι όσοι σας επισκέπτονται, δεν θα εγκαταλείπουν την σελίδα σας, γιατί η περιήγησή τους σε αυτήν θα είναι εύκολη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν για να περιηγούνται στο διαδίκτυο. Το Responsive Web Design λοιπόν, έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για όσους έχουν ψηφιακή παρουσία.

Τι είναι όμως το Responsive Web Design;

Ο σκοπός του Responsive Web Design είναι να έχουμε έναν μόνο ιστότοπο, ο οποίος όμως θα εμφανίζει διαφορετικά τα στοιχεία του όταν προβάλλεται σε συσκευές διαφορετικών μεγεθών.

Ας πάρουμε μια παραδοσιακή “σταθερή” ιστοσελίδα. Όταν προβάλλεται σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, για παράδειγμα, ο ιστότοπος ενδέχεται να εμφανίζει τρεις στήλες. Αλλά όταν βλέπετε την ίδια διάταξη σε μικρότερο tablet, μπορεί να σας αναγκάσει να μετακινηθείτε οριζόντια, κάτι που δεν αρέσει στους επισκέπτες σας. Ή τα στοιχεία ενδέχεται να αποκρύπτονται από την προβολή ή να φαίνονται παραμορφωμένα. Η ακόμη και να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο.

Σε μια μικροσκοπική οθόνη smartphone, οι ιστοσελίδες μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολο να εμφανιστούν. Οι μεγάλες εικόνες για παράδειγμα μπορεί να “σπάσουν” τη διάταξη. Ενδέχεται επίσης ο ιστότοπος να είναι πολύ “βαρύς” και να δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο ο χρήστης να περιηγηθεί σε αυτόν.

Ωστόσο, εάν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί Responsive Web Design , η έκδοση του για tablet μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα ώστε να εμφανίζει μόνο δύο στήλες. Με αυτό τον τρόπο, το περιεχόμενο είναι ευανάγνωστο και εύκολο στην πλοήγηση. Σε ένα smartphone, το περιεχόμενο μπορεί να εμφανίζεται ως μία στήλη, ίσως στοιβαγμένη κατακόρυφα. Ή. Οι εικόνες επίσης θα αλλάξουν μέγεθος αντί να στρεβλώνουν τη διάταξη ή να αποκόπτονται.

Ένας πολύ σημαντικός ακόμη λόγος που η ιστοσελίδα σας χρειάζεται το Responsive Web Design είναι ότι η Google επιβραβεύει με καλύτερη κατάταξη τους ιστότοπους που δίνουν σημασία στην φιλικότητά τους προς τις κινητές συσκευές.

Άρα λοιπόν καταλήγουμε ότι το Responsive Design είναι μονόδρομος!

SEO – Google Friendly κατασκευή ιστοσελίδας

Το μάρκετινγκ “από στόμα σε στόμα” και οι συστάσεις από ικανοποιημένους πελάτες είναι εξαιρετικές πηγές πελατείας. Όμως στις μέρες μας, οι περισσότεροι καταναλωτές εξερευνούν τις επιλογές τους online πριν αποφασίσουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Αν η επιχείρησή σας δεν βρίσκεται κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, χάνετε πολλούς δυνητικούς πελάτες.

Ο τρόπος να είστε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι φυσικά το να έχετε μια σελίδα που είναι βελτιστοποιημένη για να ικανοποιεί τους κανόνες και τις πρακτικές της Google, όσον αφορά την κατάταξη. Το γνωστό σε όλους πια SEO.

Στην Force Web δεν λαμβάνουμε απλώς υπόψη τους κανόνες και τις πρακτικές του σωστού SEO. Στην ουσία χτίζουμε την ιστοσελίδα με αρχικό γνώμονα το SEO. Ώστε να έχετε μια σελίδα έτοιμη να πάει στην κορυφή, με την ανάλογη προσπάθεια.

Ποιο το νόημα του να έχετε μια ιστοσελίδα, αν δεν μπορεί να τη βρει κανείς;

Διαβάστε ακόμη: SEO ιστοσελίδας – Τα υπέρ και τα κατά αν αποφασίσω να το κάνω μόνος μου

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει βέβαια στην παράδοση της ιστοσελίδας σας. Όταν μας χρειαστείτε, θα είμαστε εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την σελίδα. Θα έχετε επίσης μια εντελώς δωρεάν εκπαιδευτική συνεδρία για το πώς θα χρησιμοποιείτε την σελίδα σας και φυσικά είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τρόπους προβολής, διαφήμισης και επιπλέον προώθησης της επιχείρησής σας, ώστε να επικοινωνήσετε τη δραστηριότητά σας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Όλες οι υπηρεσίες μας σχετικά με τις ιστοσελίδες επιγραμματικά:

 • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας
 • Σχεδίαση και κατασκευή eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα)
 • Εργασίες εξειδικευμένου SEO (Search Engine Optimization)
 • Κατοχύρωση ονομάτων χώρου (domain names)
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting)
 • Εγκατάσταση SSL πιστοποιητικών
 • Διαφήμιση στη Google με Google Adwords
 • Διαφήμιση και διαχείριση Social Media
 • Παρακολούθηση και Ανάλυση στατιστικών με κώδικα Google Analytics
 • Email Marketing – Δημιουργία και αποστολή Newsletters

Στείλτε μας email στο info@forceweb.gr για να κάνουμε ένα δωρεάν ραντεβού, να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε την πρότασή μας.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.